Volksuniversiteit Den Bosch

Bestellijst

Geen bestellingen

Maatregelen & veiligheid COVID-19

Covid-19 en jouw veiligheid

Update 13 oktober: De nieuwe maatregelen zorgen ervoor dat wij ons onderwijs kunnen blijven voortzetten. Van groot belang is dat iedereen zich aan de regels blijft houden.

Door COVID-19 is én blijft de 1,5 meter afstand tot elkaar erg belangrijk en uiteraard kun je erop vertrouwen dat je veilig kunt deelnemen aan onze cursussen.

Wij hebben maatregelen getroffen op het gebied van hygiëne, looproute (éénrichtingsverkeer) in het gebouw, docentenschermen, ventilatie én hebben wij voldoende ruimte gecreëerd in de lokalen om 1,5 meter afstand van elkaar te waarborgen. Daarnaast is iedere aanwezige cursist geregistreerd bij ons waardoor wij snel kunnen nagaan wie er op welk moment in het gebouw is geweest. 

Ook hebben wij tijdelijk onze algemene voorwaarden versoepeld. Hierdoor kun je tot 1 dag vóór het begin van de cursus kosteloos annuleren. Dat geeft eveneens een 'veilig' gevoel. 

Natuurlijk geldt voor iedereen:
Heeft u verkoudheidsklachten? Of heeft u óf iemand in uw huishouden koorts? Kom dan niet naar de Volksuniversiteit.

Lees hier het volledige protocol voor onze cursisten. 

Lees hier het protocol voor onze docenten.

Lees hier het protocol voor de locatie Huis73.

VU Den Bosch heeft haar klaslokalen op 1,5 meter afstand van elkaar ingericht. Dit betekent echter dat er minder cursisten in een klaslokaal geplaatst kunnen worden. Wil je er zeker van zijn dat je de les klassikaal kunt volgen? Schrijf je dan zo snel mogelijk in zodat je plaats 'gereserveerd' is. 
Heb je al ingeschreven voor de cursus? Dan is uw plek ook gereserveerd. 

 

Contact
Havensingel 24
5211 TX 's-Hertogenbosch
Tel: 073-6141120
E-mail: info@volksuniversiteitdenbosch.nl