Volksuniversiteit Den Bosch

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: N-VVT016

Website bouwen met Wordpress

Website bouwen met Wordpress
Cursuscode: N-VVT016

Een eigen website bouwen is niet heel ingewikkeld. Zeker niet binnen een gebruiksvriendelijke omgeving zoals Wordpress. Tijdens deze cursus van 7 lessen bouw je jouw eigen website van begin tot eind op een tijdelijk domein. Ben je tevreden met het resultaat dan is het daarna mogelijk deze site te verplaatsen naar je eigen domein.

De cursus is bedoeld voor iedereen die een eigen website wil maken. De enige vereiste is dat je beschikt over een laptop en hiermee om kunt gaan. Het maakt niet uit of je laptop draait onder Windows of dat het een Apple is, als deze maar beschikt over WiFi. Tijdens de cursus behandelen we de volgende onderdelen:
installeren en configureren van WordPress het beveiligen van je site- werken met plugins en widgetshet verschil tussen pagina's en berichtenhet kiezen van een themade basis van SEO of zoekmachine-optimalisatie. Omdat er tijdens de cursus erg veel informatie wordt gegeven in een korte tijd, zul je er rekening mee moeten houden dat je ook thuis nog een aantal uren moet besteden aan het werken aan je site.

Zelf meenemen: laptop 

 

Woensdag 28 oktober 2020
7 lessen van 2 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 174,00 plus € 15,00 materiaalkosten te betalen tijdens de eerste les.
Dhr. P. (Petran) Liket
19:30 - 21:30
Locatie: VU Den Bosch (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
P. (Petran) Liket
P. (Petran) Liket
Contact
Havensingel 24
5211 TX 's-Hertogenbosch
Tel: 073-6141120
E-mail: info@volksuniversiteitdenbosch.nl