Volksuniversiteit Den Bosch

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: V-VVT011

Websitebouwen met Wordpress vervolgcursus

Websitebouwen met Wordpress vervolgcursus
Cursuscode: V-VVT011

Deze cursus sluit aan op de cursus “Bouw uw eigen site met Wordpress”. In deze cursus gaat u echter verder in het aanpassen van het uiterlijk en de functies van uw site. We doen dit door het maken van een childthema. Om de mogelijkheden van een childthema te kunnen gebruiken moet u wat weten over HTML en CSS. Een belangrijk deel van de cursus is hier dan ook voor gereserveerd. Wilt u de volledige controle hebben over het uiterlijk van uw site dan kunt u deze cursus eigenlijk niet missen.

Tijdens deze cursus beginnen we met aanpassingen op layoutgebied. Het gaat dan om aanpassingen die niet gemaakt kunnen worden via de instellingen van thema of plugin. Om dit te kunnen doen heb je wat kennis nodig van HTML en CSS. Daarom gaan we, heel ouderwets, een eenvoudige site bouwen met alleen het gebruik van deze 2 codetalen. Hierdoor leer je de structuur van de code zoals die uiteindelijk ook door Wordpress wordt gebruikt.Vervolgens bekijken we hoe we dit kunnen toepassen binnen een Wordpress omgeving. 
Ook besteden we ruim aandacht aan het sneller maken van de site, lopen we de zoekmachine-optimalisatie door en is er tijd om naar individuele sites te kijken.

Woensdag 3 februari 2021
6 lessen van 2 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 149,00
Dhr. P. (Petran) Liket
19:30 - 21:30
Locatie: VU Den Bosch (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
P. (Petran) Liket
P. (Petran) Liket
Contact
Havensingel 24
5211 TX 's-Hertogenbosch
Tel: 073-6141120
E-mail: info@volksuniversiteitdenbosch.nl