Volksuniversiteit Den Bosch

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: N-VVT011

Cursus Leven

Cursus Leven
Cursuscode: N-VVT011

Het kostbaarste wat je bezit is niet te koop. Je leven. Je hebt het gewoon maar ‘gekregen’ en, met een beetje mazzel, ben je in liefde verwekt en opgegroeid. Daar begint het gesodemieter. Leven is niet altijd leuk. We krijgen allemaal een portie shit. De een misschien wat meer dan de ander. Dan lijkt het alsof je de controle over je leven aan het kwijtraken bent. Of weet je niet meer waarom je eigenlijk nog wel je bed uit zou komen. Waar je het allemaal voor doet. Herken je dat?In de cursus Leven leer je praktische dingen die je meteen in je dagelijks leven kunt toepassen.

Het is een leuke cursus waarin je op reis gaat in je eigen leven. Die reis is heel persoonlijk, maar zeker niet zwaar. Je zult ontdekkingen doen waar je blij van wordt. Soms werken we klassikaal, maar er is zeker ook ruimte om aan thema’s te werken naar je eigen voorkeur en behoefte. Ieders eigenheid wordt 100% gerespecteerd en je staat zelf aan het roer. Juist in deze chaotische tijd is het geruststellend dat er praktische handvatten bestaan om je leven vorm en richting te geven, geijkt aan je eigen normen en waarden.  Met een aantal van die handvatten maak je kennis tijdens deze basiscursus Leven.  

Dinsdag 3 november 2020
6 lessen van 2 uur aanvangstijd 10:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 59,00 plus € 22,50 materiaalkosten te betalen tijdens de eerste les.
Mw. (Annet) van Oss
10:30 - 12:30
Locatie: VU Den Bosch (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
(Annet) van Oss
(Annet) van Oss
Cursusleidster is Annet van Oss uit Rosmalen, geboren op 21 maart 1960. Cursisten en cliënten voelen zich bij haar snel veilig en op hun gemak. Annet vindt dat iedereen de expert is van zijn eigen leven want iedereen weet zelf het beste wat het belangrijkst is voor hem of haar. Met haar 25 jaar ervaring als trainer en coach en vitaliteitstherapeut is Annet nog altijd enthousiast over haar werk. Ook kun je er op vertrouwen dat haar vakkennis up-to-date is en dat zij zich met integriteit en plezier inzet om al haar cursisten een fijne reis te bezorgen. Annet van Oss, BOvV specialist vitaliteit en duurzame inzetbaarheid Auteur Anders over Leven www.andersoverleven.nl www.lifestylecoachaanhuis.nl www.facebook.com/andersoverleven
Contact
Havensingel 24
5211 TX 's-Hertogenbosch
Tel: 073-6141120
E-mail: info@volksuniversiteitdenbosch.nl