Volksuniversiteit Den Bosch

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: N-VVT004

Gelaatkunde (gezicht lezen)

Gelaatkunde (gezicht lezen)
Cursuscode: N-VVT004

Het “lezen van gezichten is misschien al zo oud als de mensheid. Evolutionair ook van levensbelang, want is de onbekende een vriend of een vijand? Bij een eerste contact maak je een snelle inschatting of hij of zij te vertrouwen is en of kwaad kan verrichten.Kan in hem maar beter vermijden of juist niet?

Je “leest” dan automatisch het gezicht van de ander. Je gezicht verteld namelijk precies hoe jij in elkaar zit, wat je karakter en je persoonlijkheid is. De inplant van de haren, vorm van de schedel, de neus, ogen, oren, mond vertellen meer dan je ooit kunt bedenken. Door naar jezelf te kijken, krijg je meer inzicht en daardoor meer bewustzijn in je eigen drijfveren en die van de anderen. 

Voor wie is de cursus “Gelaatkunde”?  De cursus is geschikt voor iedereen die zijn zelfkennis en/of mensenkennis wil verdiepen en die zijn eigen potentieel en dat van anderen wil leren zien en ontwikkelen. Ook leent de 'gelaatkunde' zich uitstekend om het potentieel van anderen te ontwikkelen als je werkt als coach, trainer of in een leidinggevende functie. 
De theorie wordt direct in de praktijk getoetst, wat leidt tot inzicht en leuke momenten. Je moet niet voor niets een spiegel en een centimeter meenemen. Het is een echte doe- en ontdekkingscursus.

Lesmateriaal €10 afrekenen bij docent tijdens eerste les.

Donderdag 29 oktober 2020
5 lessen van 2 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 89,00 plus € 10,00 materiaalkosten.
Dhr. J. (Jules) Faber

Spielgel en centitmeter 

19:30 - 21:30
Locatie: Huis73 (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving nog open >
J. (Jules) Faber
J. (Jules) Faber
Na het Grafisch Lyceum jarenlang werkzaam geweest in diverse leidinggevende functies in de grafische industrie. De kennis die ik vergaard heb door trainingen en opleidingen o.a.: gedragspsychologie, Energetisch Management, Resonantie therapeut, Sensi therapeut, Gelaatkunde, Wichelroedeloper, Kruidengeneeskunde en Woonbiologie. Vormen nu de basis voor mijn dagelijkse werkzaamheden als coach, woonbioloog en kruidendeskundige.
Contact
Havensingel 24
5211 TX 's-Hertogenbosch
Tel: 073-6141120
E-mail: info@volksuniversiteitdenbosch.nl