Volksuniversiteit Den Bosch

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: N-VVT018

Regie over je eigen leven

Regie over je eigen leven
Cursuscode: N-VVT018

De cursus behandelt een zelfhulpkader, dat centraal staat in het denken en werken van Jos in zijn coachingspraktijk. Daarmee helpt hij mensen individueel met hun persoonlijke vraagstukken en ontwikkeling. Dit kader komt ook in al zijn trainingen, cursussen en lezingen terug. Ook de lezingen over burn-out en depressie, waarmee hij zelf ervaring heeft, zijn daarop gebaseerd.

De 5 bijeenkomsten van deze cursus zijn erop gericht om een gedegen kennismaking met het zelfhulpkader en de omgang ermee te verzorgen. Het kader zelf is eenvoudig uit te leggen. Het te doorgronden en ermee te werken neemt de overige tijd in beslag. Na afloop van deze cursus heb je zicht op hoe je emotionele- en denkwereld samenhangt. Ook hoe je jezelf kunt helpen aan helderheid bij willekeurige levensvragen. Dat wordt bereikt door om te leren gaan met de verwarring die ons denken creëert. Je leert te ervaren, te benoemen en er de juiste omgang mee te formuleren. 

Er is veel gelegenheid tot het stellen van vragen, oefenen en delen met medecursisten. Openheid is een vereiste en Jos zal toezien op een veilig werkklimaat. Daarin kan gedeeld worden wat je werkelijk bezighoudt. Deze cursus heeft de potentie je leven wezenlijk in een vervullende richting te veranderen. Als je wilt kennismaken met de ervaringen van mensen die je voorgingen, lees dan hun reacties op deze site. 

Informatie over de docent kun je vinden op https://joslavrijssen.nl.

 

Zaterdag 17 oktober 2020
5 lessen van 2,5 uur , elke 2 weken aanvangstijd 9:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 139,00
Dhr. (Jos) Lavrijssen
9:30 - 12:00
Locatie: Huis73 (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving nog open >
(Jos) Lavrijssen
(Jos) Lavrijssen
Contact
Havensingel 24
5211 TX 's-Hertogenbosch
Tel: 073-6141120
E-mail: info@volksuniversiteitdenbosch.nl