Volksuniversiteit Den Bosch

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: N-SPA040

Spaans ERK A2.2 (deel 1+2)

Spaans ERK A2.2 (deel 1+2)
Cursuscode: N-SPA040

Spaans niveau 5 gaat verder met de methode Con Gusto 2 en start op hoofdstuk 6 en gaat verder t/m hoofdstuk 12.

Op de site van congusto-online.nl kun je van zowel het  audiomaterial van het tekstboek als van het werkboek een proefhoofdstuk per les downloaden.

 In deze cursus wordt alle grammatica die in de voorgaande cursussen is behandeld verweven en geoefend, met speciale aandacht voor het gebruik van de verleden tijden (de Perfecto/Indefinido/Imperfecto).  Dit wordt op een communicatieve manier geoefend. Daarmee kun je ambities, dromen en verwachtingen beschrijvingen in eenvoudige bewoordingen. Je kunt o.a. over toekomstplannen praten, vergelijken, vermoedens en twijfels uiten. Ook culturele overeenkomsten en verschillen komen aan bod. 

Om deze cursus goed af te kunnen ronden moet je uitgaan van ongeveer 1 uur zelfstudie per week. Tijdens de lessen is het creëren van een gezellige sfeer belangrijk. Het tempo is rustig en afgestemd op de mogelijkheden van iedereen.

Maandag 28 september 2020
22 lessen van 1 uur en 15 min aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 282,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. D. (Dorothy) Abraham
Boek: Con Gusto 2 (klik hier voor meer informatie)
19:00 - 20:15
Locatie: VU Den Bosch (klik hier voor de adresgegevens)
Aanmelden wachtlijst >
D. (Dorothy) Abraham
D. (Dorothy) Abraham
Mag ik mij voorstellen. Ik ben Dorothy Maas Geesteranus-Abraham. Al jaren geef ik met veel plezier en enthousiasme Spaanse lessen aan de Volksuniversiteit. Zelf volg ik hier Italiaanse lessen en een cursus Wereldliteratuur. Ik sta best actief in het leven, want naast dit alles ben ik dol op bridgen, sporten, reizen en cultuur. Dan zijn er nog de kinderen en kleinkinderen. Een lekker druk bestaan, maar dit past bij mij. ¡Viva la vida!
Contact
Havensingel 24
5211 TX 's-Hertogenbosch
Tel: 073-6141120
E-mail: info@volksuniversiteitdenbosch.nl